Queen K

 


De meest schandelijke inauguratie ooit in de VS bewijst dat verkiezingen in de USA niet meer dan een poppenkast is. Biden is de eerste niet gekozen president van de VS en het is een complete farce, hij is een nep president.

Ik heb na de bestorming van het Capitool even afstand genomen. Soms is dat verstandiger om eens even niets te zeggen en te reflecteren. Alhoewel bestorming? Het is maar hoe je er naar wilt kijken, net zoals met de fraude rondom de verkiezingen. Op basis van een oordeel of met een vooroordeel? De eerste kan je weerleggen, als je naar de feiten kijkt, bij de tweede wil je het gewoonweg niet zien.

En wat heb ik mij toch gigantisch zitten ergeren aan de massale vreugde explosie in de Nederlandse media. Ze schoven weer allemaal aan hun tafels en achter hun desks op tv, schreven opinies, paragrafen, columns, essays in al hun rubrieken en kranten, tijdschriften en websites. Allemaal brachten ze het zelfde verhaal. Ze brachten het hele gebeuren alsof er een einde was gekomen aan een jarenlange last waarin de wereld stilstond. Een wereld waarin we van onze adem werden benomen, maar waar we nu gelukkig eindelijk weer een beetje vrij kunnen ademen. Uiteraard stonden de bekende schoonzoon en Amerikadeskundigen startklaar op het voorfront om de kudde te voeden met hun eenzijdige en bevoordeelde geluid.

De inauguratie was van een zeer schandelijk niveau, preken om een vereniging en een toekomst samen met mensen die je eigenlijk, maar dom vind en waar je maar met moeite je minachting voor kunt verbergen. Sommige praten openlijk voor heropvoedingskampen om de andersdenkenden tot (hun) zinnen te laten komen.

Hoe nu verder?
 

Is Joe Biden enkel het middel om het doel, Kamela Harris de eerste presidente van de VS te laten worden? En waarom dan zo gecompliceerd? Er is totaal geen draagvlak in de Amerikaanse samenleving voor Harris als presidente. De enige mogelijkheid die de knipoog coalitie heeft in deze, is om via een achterdeur hun persoon naar voren te laten schuiven. En dat moest snel gebeuren want het momentum rondom Covid moet worden vastgehouden en uitgebuit. En heeft dit er ook voor gezorgd dat alle middelen werden gebruikt om Biden de verkiezingen te laten stelen?

Hoe zal het komende jaar op politiek vlak in de VS zich gaan ontwikkelen. Althans zoals ik dat kan inschatten. Ik vermoed dat de gecoördineerde druk vanuit groepen zoals bijvoorbeeld BLM, Antifa en anderen een onhoudbare situatie zal scheppen. Deze groepen hebben niets met geen enkele president of politieke kleur. In deze groepen zitten mensen die gefinancierd wordt door derden en zijn speelbal en  worden gemanipuleerd door een scala van partijen. Denk daarbij aan de Chinezen, wellicht Russen, de knipoog coalitie, maar ook de CIA en FBI. maar ook binnen de democratische partij zal aan de stoelpoten worden gezaagd. Intern zal Joe Biden nog een subtiele kans worden gegeven om zich terug te trekken, vanwege gezondheidsredenen. Doet hij dat niet, dan zullen ze het vat laten overlopen en een impeachment in gang zetten, de laptop van hel die voor de verkiezingen van de aandacht van het grote publiek werd weggehouden kan zomaar naar voren worden gehaald. Het 25ste amendement is natuurlijk ook een optie. Geen middelen zullen ongemoeid blijven om voor elkaar te krijgen dat Harris doorschuift.

Als dit uiteindelijk realiteit is dan zal alle kritiek in de westerse MSM compleet verstommen en dan zullen alle propaganda middelen van de globale elite, een verhaal spinnen waarin een vrouwelijke Obama 2.0 ¨Queen K¨ons naar het zal licht leiden, lees de grote reset, building back better. Gaandeweg gaan ze er dan ook van uit dat er genoeg draagvlak wordt gecreëerd voor een herverkiezing, wellicht geholpen met een beetje verkiezingsfraude.

Ok ik geef het toe, dit heeft een hoog speculatie en complot gehalte, vergezocht wellicht of misschien is de realiteit nog idioter. Wie zal het zeggen we zien het wel later.  Maar feit is de verkiezingen waren niet zuiver. Al was het alleen al de grote rol die de MSM en big tech in deze hebben gespeeld, los van de vermeende fraude. Een tweede impeachment wordt ingang gezet zelfs al is de man geen president meer. Enkel om te voorkomen dat Trump maar vooral de beweging die hij in gang heeft gezet de globalistische plannen dwarsboomt. Maar op iedere actie volgt een reactie. The best has yet to come.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Breder perspectief

House of the brave?

Chaos