Babyboomers


 

 
 
 
 

Lang leven de babyboomer en zijn verwende kinderen, die nu inmiddels ook al de 50 zijn gepasseerd. Deze verwende nesten, profiteurs, zijn diegene die de wind in de meeste van hun tijd mee hebben gehad. De calvinistische slavendrijver heeft de protestantse slavenmoraal volledig onder controle in ons land. Dus dat kruisje bij de verkiezingen gaat gewoon weer naar een psychopaat die alles weg lacht. De rest van het land wordt geridiculiseerd en geframed tot Tokkies, nazi´s fascisten, we weten al hoe het er in ons land aan toe gaat.

We hebben ze in het zuiden ook, een mentaliteit ontstaan onder het juk van slaafs kruipen door benauwde gangen van een kolenmijn en vooral je bek houden. Wat konden die mensen opkijken naar iemand met een stropdas, of naar de dorpspastoor, dat heeft mij altijd al verbaasd. Al moet ik er aan toevoegen dat de macht van de dorpspastoor tanende is.

Maar gisteren zag ik een ware held uit ons zuiden. Een voormalig wiskundeleraar die op latere leeftijd zijn artsenopleiding heeft afgerond. Een arts met een pratijk die ook homeopathisch werkt, als u dat wilt. 80 jaar is de man. Nog volop in het leven en in de natuur. Daar wordt ik dus wel blij van in deze duistere tijden, ik hoop dat ik dat ook mag en kan presteren als ik die leeftijd mag halen. Moeite doen om met je vrouw in je auto te stappen om quasi koffie te gaan drinken in Amsterdam. 200km heen rijden om je te verzetten tegen de Covidshit die we over ons heen hebben gekregen. Natuurlijk zal ook deze man weer geframed en geridiculiseerd moeten worden. De Limburgse tongval zal er wellicht een beetje bij helpen. Zolang we het niet over het onderwerp zelf hoeven hebben. Hoe eenvoudig nitwits zijn te bespelen. 

En wat was dat Limburgse opaatje boos.Ik ben hier aan het vechten voor de vrijheid van ons land. Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins. De Tweede Wereldoorlog wordt hier opnieuw gespeeld, ik ben bijna 80 en ik word hier met knuppels opzij geslagen. Dit is ons land.”

Natuurlijk heeft de goede man dit niet letterlijk zo bedoeld, hij zet enkel vraagtekens bij vaccins, waarbij er steeds meer verhalen komen dat er mensen zijn die gestorven zijn aan de bijwerkingen. Zoals dat bij een aantal gevallen in Noorwegen ook al bekend is. Normaal gaat er veel meer onderzoek en tijd aan vooraf voor dat zoiets op de markt komt.

Link

Ach zolang de meeste oudjes nog het vooruitzicht heeft dat ze binnen niet al te lange tijd met hun nordicwalking sticks, caravan, sloep, in partnerlook fleece kleding er weer op uit mag, zolang hoeft er toch niet geklaagd te worden. Middenstand failliet, de gloabale agenda, het zal ze hun reet roesten, na mij de zondvloed.

Zelf een beetje nadenken, nee dat doen mensen niet met het karakter van een gecastreerde golden retriever, die zijn fantoomballen probeert te likken onder de keukentafel. Nee veel liever laten ze hun oren hangen naar iemand die nog nooit een zinnige studie heeft gedaan of laat staan afgerond, en die door in te breken in computersystemen en een hoop bluf, ene van de rijkste personen op de wereld is geworden. 

 Ook dat is een gave, ik geef het toe.

 

Reacties

  1. Goede kijk op de situatie en op een creatieve manier verwoord. Ik ben hier voor meer

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Breder perspectief

House of the brave?

Chaos