Niet de media bepaald wie er president is!

 

Ik zat al een uurtje of 2 op het moment te wachten dat het nepnieuws bekend zou maken dat Biden de nieuwe president van de verenigde staten was. Het was CNN dat het vuurtje aanwakkerde, en het als eerste melde en dat was olie op het vuur van het globale nepnieuws. Als een inferno vatte het vlam in de wereld. Je merkte dat de druk van de grote jongens, de knipoog coalitie hun druk op de media aan het opvoeren waren. Want het nepnieuws heeft in principe nog lang gewacht, om hun president ellect bekend te maken. 

En in  Penslavania, ik schreef het al, zal de keystone boven moeten komen. In county´s zoals Philladelphia, de stad waar Rocky, wie kent die film niet, in een split decision verloor van Appollo Creed, maar waar het volk Rocky Balboa zag als de ware winnaar. En in diezelfde stad won Rocky uiteindelijk het kampioenschap.

Dit zal niet zonder slag of stoot gaan natuurlijk. Want de tegenstanders zijn niet per se die arme democratische kiezers, daar zullen best wel veel mensen zijn die vanuit hun overtuiging en idealen hebben gestemd. Nee de tegenstander, is de slangenbende die daarachter zit. De knipoog-coalitie noem ik ze. 

Nu er een status-Q is verliezen zij de controle in het spel om de knikkers.

Vooral nu, nu hun staatsgreep niet gaat zoals het gepland hadden, want de oranje man heeft  een paar kloten van Krupstaal. Trump moet Gallische voorouders hebben gehad, want zo gedraagt hij zich. Hij gaat die strijd aan en laat zich niet zomaar even aan de kant schuiven. 

Niet de media roept uit wie de nieuwe president is die macht ligt nog altijd bij het volk die word beschermd door hun grondwet.

 Het tweede deel gaat beginnen, ik ga de popcorn er maar eens bij pakken, want dit word episch.Net als in de film.Reacties

Populaire posts van deze blog

Breder perspectief

House of the brave?

Chaos