Knipoog coalitie

 


 

Ik zal hier eens wat duidelijker op in gaan, wat ik bedoel met knip oog coalitie.

Ik heb een paar boeken mogen lezen in mijn leven die mijn ogen hebben geopend, daarin werden het failliet van de banken, het spel met de derivaten en de val van het westen beschreven.

En daar zit hem meteen de pijn. De 1% Wil vasthouden aan hun macht en het weet als geen ander hoe ze de massa kan manipuleren en willoos moet maken.

Wat hun plannen zijn kan je heel gemakkelijk ontdekken op hun websites, zoals bijvoorbeeld die van de WEF. Het wereld economic forum. Opgericht door K.Schwaab in 1971 een Duitse econoom. Het WEF ziet zichzelf als 's werelds toonaangevende organisatie voor publiek-private samenwerking. In de afgelopen vijftig jaar is het een van de belangrijkste bijeenkomsten van de internationale elite geworden. Elk jaar in januari komen tot drieduizend vertegenwoordigers van de grootste economische en financiële groepen, regeringsleiders, miljardairs, Centrale Bankiers, vakbondsleiders en journalisten samen in de Zwitserse bergen om contacten te leggen, toekomstige wereldwijde strategieën te bespreken en allianties te vormen.

Het WEF is bezig met hun great reset.

Dit heeft volgens hun te maken met de vierde industriële revolutie waarbij de mensheid op de grens staat van een nieuwe wereld orde. Aangezien de overgang naar de nieuwe samenleving gepaard zal gaan met ernstige turbulentie, moet het niet gaan om een geleidelijk en langdurig proces, maar om een plotseling en snel proces.

Ik heb een promotie ueh ik bedoel propagandafilmpjes van ze gezien op hun YouTubekanaal. Daarin wordt de wereld afgeschilderd als een plaats van chaos, geweld en meedogenloze milieuvernietiging, die met een druk op de knop kan worden omgevormd tot een sociaal, ecologisch en economisch paradijs.

Maar wat daar echt achter zit is behoud van de macht en zorgen dat de boel niet ineen dondert. Want daar zijn ze als de dood voor. We staan aan de vooravond van een van de grootste financiële en economische rampen die de wereld daarvoor nog nooit heeft gezien. Dan begrijp je ook dat zoiets als Covid-19 een een-tweetje is tussen 1% en China. En dat dit wel heel goed uit komt. Deze bewering durf ik nu pas op te schrijven, overigens.

Als je met dit kader mijn blogs lees, dan begrijp je ook waarom ik al begin mei voorspelde dat BioNTech het vaccin zou leveren aan de wereld, dan begrijp je ook waarom ik de verkiezingen in de VS zo nauwlettend volg. Dan begrijp je ook waarom Trump al jaren gedemoniseerd wordt. Hij speelt hun spel niet mee.

Kijk ik om mij heen dan zie ik dat Europa zijn ziel al heeft verloren, verkocht. De mensen die ons door het financiële stelsel hebben uitgebuit en er voor gezorgd hebben dat onze komende generaties met enorme schuld komen te zitten, hebben onze volksvertegenwoordigers van elk land in Europa compleet bij hun kloten. Baas in eigen land zijn we allang niet meer. Dat zijn zelfs de dronken hoerenjagers van de EU in Brussel niet eens. China dat een steeds dominantere rol in de wereld speelt en werkelijk overal op deze wereld zijn vingers in de pap heeft spint er garen bij. Wie kan Merkel en Macron als leiders van hun landen nog serieus nemen. Ik niet in ieder geval.

Je ziet dat de mainstreammedia in de zak zit van die 1% en dat ze een hoop mensen in een staat van massahypnose weten te brengen. Het vuile spelletje rondom de verkiezingen in de VS alleen al. Het is dat ik een getuige ben die net even anders kijkt, anders zou je het niet geloven wat voor onze ogen gebeurd.

Maar de VS is nog niet verloren, dankzij hun Grondwet en mensen die daar nog voor staan. Het land van de vrije en het land van de dapperen. Ze zijn harder nodig als ooit.

Kort samengevat. Knipoogcoalitie. Het is een coalitie van bonzen uit de financiële wereld, de superrijken, de controle van de gevestigde macht zonder dat er keiharde afspraken zijn gemaakt met elkaar, een knipoog is al voldoende bijwijze van, het zijn hun gedeelde belangen die de weg van de minste weerstand gaat. Het is hun enorme invloed in de wereld.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Breder perspectief

House of the brave?

Chaos