Chaos 
Chaos 15.32 uur

Dat de polls niet klopte daar was ik mij van tevoren wel van bewust. En daar wringt hem dan ook de schoen. Het beeld dat er gecreëerd is, is die van, dat de huidige president ver achter lag, en klopte niet, het ligt zoals blijkt veel dichter bij elkaar. En dan krijg je dat de media ook een slag om de arm houdt. Want het was wachten op Florida en Texas terwijl dat toch wel van begin af aan duidelijk was dat die staten naar Trump gingen.

Kijk je nuchter naar de cijfers dan zie je er tot nu toe maar 1 staat geflipt is van rood naar blauw en dat is tot nu toe Arizona. En dat Staten zoals Georgia en Pennsylvania aan Trump kan worden toegeschreven. Maar daar houden ze de boot ook een beetje af. En stopte ze met tellen. Vreemde zaak.

De beslissing gaat vallen in de zogenaamde rustbelt staten, Wisconsin en Michigan en dan denk ik die laatste Michigan, in county´s zoals Wayne county. Ik heb het even opgezocht een grote stad. Maar Michican liep het ook niet soepel, stopte ze ook met tellen.

Het zal er om spannen. Spannend.

 Word vervolgd! 

15.42 uurDe hamvraag is, welke stemmen er het eerste zijn geteld, dat wil zeggen die met de post zijn gekomen of de krabbel in het hokje. Wat ik daarmee zeggen wil, worden de poststemmen als eerste geteld, dan zal naar alle waarschijnlijkheid de voorsprong bij 70% van Biden nog gaan slinken, omdat de trumpstemmer geneigd is in persoon te stemmen.

Chaos. Zoals dat gisteren ook het geval was waarin de woorden van de huidige president werden verdraaid. Hij zou dan gezegd hebben dat ze moesten stoppen met tellen, terwijl hij het had over dat ze moesten stoppen met het accepteren van stemmen na 4 uur omdat dit in de wet zou staan. Alleen blijkt dat dit ook weer verschild tussen de verschillende staten.

Wordt vervolgd

Wat doen de odds?Voor iedere euro krijg je 4.75 euro terug. 

Nevada een achterdeur voor Trumps overwinning?

Is er nog een ontsnapping mogelijk mochten voor de republikeinen, als de rustbelt states door Trump verloren worden? Ja die is er, hoe symbolisch, Las Vegas een coinflip?

84% van de stemmen geteld Biden staat daar op voorsprong met 7 punten ongeveer 55000 stemmen. 

De odds update 20.29 uur

Opvallend de odds voor Pennsylvania

 

Dit terwijl Trump daar 400.000stemmen voor staat?

 

 

Update 21.55 uur

In Michigan en Arizona komen er steeds meer berichten binnen dat er stembiljetten zijn ingevuld met een sharpie, een soort stift. Dit kan door drukken en dat zou stemmen ongeldig maken. 

 

Update 22.06 uur


Wisconsin? Hertellen!De campagnemanager van Trump stelt dat er berichten zijn over onregelmatigheden bij het stemmen in Wisconsin. "En daardoor zijn serieuze twijfels ontstaan over de validiteit van de resultaten",

Update 22.27

 

 

De rustbelt states gaan voorlopig naar Biden, die later worden onderzocht. Waarom Staten zoals Georgia, North Carolina en Pennsylvania nog niet aan Trump werden toegeschreven?

22.44

Vermoedelijk fraude met de poststemmen in Wisconsin,Michigan, Arizona en nog een aantal andere staten. 

Update 23.05

Dus, hier zijn de laatste statistieken en ze klinken vrij zeker dat Trump een serieuze kans heeft in het nemen van AZ en PA.
In AZ leidt Biden momenteel met ongeveer 93.500 stemmen. Er waren 605K stemmen uitgebracht op de verkiezingsdag. Trump zou 57,73% van die stemmen moeten halen om te winnen. De Troef van het team zegt zij 62% in Provincie Maricopa trekken, en 72-80% in andere provincies. Zij projecteren een 30k-40k overwinning.In PA, Trump is omhoog met ongeveer 454K stemmen. Er zijn 1.12M stemmen uitstaand; Biden heeft 78% van die stemmen nodig om de staat te winnen. 300K van die stemmen zijn in Philadelphia. Zelfs als Biden 95% van die stemmen wint, moet hij nog 70% van de andere stemmen halen. Dat is een zware last.

En dat met mogelijke fraude en dan hebben we het nog niet gehad over Nevada.

 8000 stemmen verschil.

 Wat doen de odds zes euro

Wat gebeurd hier, leef ik in een andere realiteit?

Agains all odds.

Ik heb iets met getallen en ik heb de gave om iets heel snel in mijn hoofd uit te rekenen. Ik zag vreemde zaken gebeuren rondom de peilingen in verschillende staten, en nu is er sprake van fraude en die zaken worden onderzocht.

Mijn conclusie is en dat is iets dat ik al heel lang waarneem, de reguliere media schrijft ons hun werkelijkheid voor. Hoe en waarom bewust of onbewust? Zo werd  Arizona gisteren geclaimd voor Biden, vandaag vanavond is alles anders de juiste informatie en een rekensommetje en als Arizona weer draait dan wint Trump gewoon de verkiezingen, zonder de rustbelt en anders word het aangevochten op de supremecourt en moet je even op je geld wachten.

Dit is mijn gouden tip voor mijn lezers of een hoop chaos in mijn hoofd?

Wel te rusten.


 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Breder perspectief

House of the brave?