De vaccinatie-wedloop


Het vaccin, de media heeft er zijn mond van vol. De mensen worden er al langzaam op voorbereid. Warm gemaakt voor ¨het vaccin¨. Een riedeltje dat zich blijft herhalen op bijna alle ´bovengrondse´ gebruikelijke mediakanalen. Een zelfbenoemde viroloog en multimiljardair heeft het over een wereldwijde vaccinatie van 7,5 miljard mensen. Een enkele laat al het verplichten van vaccins vallen. En om eerlijk te zijn kijk ik daar niet eens van op, want ik verwonder mij nog iedere dag, hoe makkelijk we van onze vrijheid zijn beroofd, en dat de maatschappij waarin ik leefde, verandert is in een politiestaat. Maar goed verplicht vaccineren zover is het nog niet, als ze de schapen zo ver krijgen dat ze dit vrijwillig doen. Iedereen aan de vaccinaties, althans zo komt het op mij over.
 
Er rijmt iets niet, want waar vaccineren we ons dan voor. Voor onze angst of voor reëel gevaar? Zoals de oplettende burger al weken geleden bepaalde vragen had over de cijfers, zo nu dan toch zeker. Het virus blijkt niet zo dodelijk als eerst werd gedacht, daar zijn meerdere bronnen voor te vinden, ik verwijs voor het gemak even naar de Stanford en Heinsbergstudie. Toch blijven de maatregels van kracht hetzij dan in iets mindere vorm. Want voorlopig blijven we nog onder controle en blijven onze vrijheden beperkt, maar waarom?
 
Om een antwoord op de waaromvraag te formuleren is het misschien handig om te weten welke hoofdrolspelers er allemaal zijn en welke belangen er allemaal spelen.
 
1. De financiële wereld.
2. Filantropen
3. WHO de wereld gezondheids- organisatie.
4. De farmaceutische industrie.
5. De Landelijke ministeries voor volksgezondheid van een land.
6. De politiek, op globaal, Europees en landelijk niveau.
7. De Media
8. Het volk.
 
Nu we een beeld hebben geschetst van de hoofdrolspelers in dit treurspel, probeer dan eens voor jezelf na te gaan welke belangen er allemaal spelen of kunnen spelen? Ik mag er van uit gaan dat de meeste mensen, oprecht begaan zijn met mensen en hun gezondheid en natuurlijk hun baan. We weten ook wat voor gevaren en complicaties er kunnen schuilen in epidemieën. We weten ook wat ondernemingen en een hoop mensen op deze wereld drijft. Dat is het verdienen van geld en het maken van winst.
 

De Landelijke ministeries voor volksgezondheid van een land. Voor ons is dat rvim zijn de virusfluisteraars van onze politici. Opvallend is dat deze virusfluisteraars, hun data afgeschermd houden.
 
De media, verzuipt in de troebele informatie en moet het bij de feiten houden. Feiten die weer worden ingefluisterd door de deskundigen. En als eenmaal een toon is gezet vibreert het allemaal met een stem. En die echo weerklinkt dan in de media.
 
De politici dansen op een koord moeten beslissingen nemen die het hele plaatje aangaan.
 
En weet ook waar we ons bevinden! We bevinden ons al een hele tijd een bubbel die op springen staat. Het pyramide-geldspel die op een basis van schuld is gebouwd dat verdoemd is tot een hoop ellende. Zo is bijvoorbeeld de Duitse bank, eigenlijk failliet, en we kunnen toch enigszins vermoeden wat dit op de lange termijn voor Duitsland en het kielzog daarmee de EU betekend?
 
Waarom we (onbewust?) in een lockdown worden gehouden.
We beïnvloeden elkaar voortdurend. En belangen spelen daarbij een grote rol. De invloed van een gedeelde belangen. Onderschat die kracht niet, nooit. Dit komt doordat die kracht net als water, de weg van de minste weerstand gaat.

Gefundeness fressen?
 
In Duitsland werkt een bedrijf genaamd BioNTech aan de ontwikkeling met de veelbelovende mRNA-techniek. Duitsland is internationaal koploper als het gaat om deze techniek.
Dat is koren op de molen van een filantroop en paniekprediker, die al jaren roept in de woestijn, zijn vermogen inzet om de mensheid te redden van een virus, welk virus dat ook mogen zijn. Hij gaat de mensheid met zijn geld redden van een virus! Basta. En voor de zekerheid gaat hij nu alvast 7 fabrieken bouwen om tijd te winnen, "We zullen een paar miljard dollar verspillen aan fabrieken die we nooit zullen gebruiken" zo deze filantroop in een interview van een maand geleden.
 
Voorspelling
 
Het is wachten op de tweede golf ergens eind september. En dan is het wachten op het vaccin. Het vaccin dat in Duitsland is ontwikkeld en dat Duitsland en Europa uit het faillissement kan trekken. En dat vaccin dat gemaakt word in de 7 fabrieken van een filantroop, gaat de wereld redden van onze angst.
 
Deze blog is pure speculatie. Ik probeer alleen helder te krijgen wat er mogelijk aan de hand zou kunnen zijn in deze bizarre tijden. Door bepaalde feiten en gebeurtenissen in een bepaald perspectief te zetten. Misschien is het vergezocht, misschien ook niet. Hoe ver ik van de waarheid zit dat zal de tijd wel leren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Breder perspectief

House of the brave?

Chaos